Home / Werken bij

Word jij de nieuwe culture impact manager?

De nieuwe vrolijke teamspeler die wij zoeken heeft een aantal jaar ervaring met het begeleiden van cultuur transformatietrajecten en een relevante achtergrond hierin, zoals bedrijfskunde of organisatiepsychologie / sociologie.

Iemand die transformatieprocessen binnen teams en organisaties vormgeeft, uitvoert en gevoel heeft voor interne en externe communicatie.

Want bij ons maak je niet alleen transformatieprogramma’s die inhoudelijk kloppen, maar word je ook gevoed door een team van creatieven uit de communicatie industrie.

Profiel:

  • Jij bent iemand die zin heeft om samen met onze ambitieuze, multidisciplinaire klantenteams impact te maken voor opdrachtgevers. 
  • Je kan en wil een bijdrage leveren aan de doorontwikkeling en impact van onze propositie en strategie.
  • Ervaring met het Barrett Values Model is een pre, naast ondernemersdrive.
  • Eén van onze ambities is om van Nederland het mooiste werkland van de wereld te maken. Sluit je aan?

Wat ga je doen?

  • Onboarding van nieuwe klanten. Je verdiept je in de vraag van opdrachtgevers, stelt hun ambities scherp en geeft passend advies.
  • Uitzetten van het Cultuur Waarden Onderzoek (CWO). Met jouw enthousiasme en strategisch inzicht draag je bij aan maximale respons vanuit de organisatie van de opdrachtgever.
  • Analyse van de CWO-onderzoeksresultaten. Op persoonlijk niveau, voor teams en voor de gehele organisatie. Je vertaalt uitkomsten in concrete inzichten en adviezen.
  • Ontwikkelen van cultuurinterventies. Welke stappen ga jij samen met de opdrachtgever zetten om de gewenste (cultuur)ontwikkeling te realiseren?
  • Faciliteren van workshops en presentaties. Dit doe je zelfbewust en met overtuigingskracht. Je bent altijd alert op de groepsdynamiek en je bent in staat om hier flexibel op in te spelen.   
  • Ontwikkelen van innovaties binnen onze labels. Vanuit een positief-kritische growth mindset draag je voortdurend bij aan onze ontwikkeling, groei en professionalisering.

Belangstelling in deze vacature?
Altijd al meer willen weten over ganzen in formatie? Vul dan onderstaand formulier in met je motivatie en wat jij denkt dat wij verder van jou moeten weten.

Parttime dienstverband is bespreekbaar, salaris afhankelijk van ervaring.
Een assessment en contact met referenties kan onderdeel uitmaken van de procedure.

×Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer serotonine? Minder entropie? Ideeën die de wereld een beetje mooier maken?