ExpressionEngine 7

Home Updates ExpressionEngine 7

De grootste release sinds jaren.

Eindelijke, na bijna 2 jaar is er weer een nieuwe versie van ExpressionEngine. Deze release is er niet zo maar één, nee dit is 1 van de grootste (al dan niet de grootste) release ooit. 

Eind vorig jaar kwam ExpressionEngine Pro module uit, waar de fontend editer in verwerkt zat. We zijn blij dat dit vanaf nu standaard in ExpressionEngine 7 zit. De preformanse van ExpressionEngine zijn flink verbeterd. Sommige pagina's zijn zelfs 2 keer zo snel geworden.

Veel belangrijke modules, zoals de navigatie module Structure en de uitgebreide zoekmodule Pro Search zijn nu standaard onderdelen binnen ExpressionEngine. Binnen 0to9 maken we al jaren gebruik van deze modules, daarom zijn we blij om te horen dat deze geintegreerd zijn binnen ExpressionEngine zelf. Het kopiëren van een pagina's is altijd een gemis geweest. Sinds de laatste versie van ExpressionEngine is deze functie toegevoegd. Nu kunnen al onze (toekomstige) klanten nog sneller bloggen!

Maar het meest blije zijn we met de geheel vernieuwde File Manager. Onze klanten kunnen vanaf nu onder andere zien hoe vaak een afbeelding wordt gebruikt en waar, de afbeelding bijsnijden en verkleinen, afbeeldingen in een eigen mappen structuur zetten.

Kort om, ExpressionEngine heeft zichzelf weer eens overtroffen en wij zijn blij gelijk gebruik te kunnen maken van deze nieuwe versie.

Robin
Treur

Creative Developer