Wie we zijn

0to9
Values-Driven
Creativity

Bekijk de 0to9 showreel

Over ons

0to9 maakt positionerende transformatie- en communicatiestrategieën. Waarden-gedreven en altijd disruptief creatief. Met opdrachtgevers realiseren we hun ambities door cultuur & communicatie, als yin & yang, te combineren in unieke cultuur- én communicatieprogramma’s. Het doel? Meetbare impact. Dat noemen wij: Values-Driven Creativity.

Van prijswinnende campagnes tot online maatwerk met conversie. Onze oplossingen werken intern, extern, online en offline. Met de focus op zakelijke, menselijke en maatschappelijke vlakken. Bewust en zonder verspilling. Altijd met het doel: positieve impact maken!

Werken bij ons

Anders denken zit in onze genen. Dat zie je terug in onze onconventionele, waardengedreven werkwijze en unieke werkveld. Een werkveld waarin we communicatie en bedrijfscultuur met elkaar verbinden. We houden van aanpakken, maar dan wel in een open, informele sfeer. Geen hokjes en afgesloten afdelingen, maar letterlijk open ruimtes om het beste uit jezelf én elkaar te halen. Samen bereik je meer.

Entropie berekenen

Voor opdrachtgevers ontwikkelen wij programma’s voor cultuuralignment. We verlagen de entropie (energieverlies binnen organisaties) en creëren het klimaat om hogere doelen te realiseren. Met ons Organisatie Waarden Onderzoek (OWO) maken wij cultuur concreet en meetbaar.

Ervaar jij wrijving binnen jouw organisatie?

Heb jij het gevoel dat er meer uit te halen is maar kan je de vinger niet op de zere plek leggen? Het kan zijn dat er een hoge entropie is. Binnen de organisatie gaat er dan onnodig geld verloren. Gebruik de Entropy Rekentool en ontdek binnen no-time wat entropie jouw organisatie kost.​

Onze unieke werkwijze leidt tot een strategisch cultuur- en communicatie­concept dat intern verbindt en buiten impact heeft. Behoorlijk uniek, maar wat het pas echt uniek maakt, is dat onze werkwijze er voor zorgt dat alle betrokkenen op één lijn komen.