Wie we zijn

0to9
Values-Driven
Creativity

Bekijk de 0to9 showreel

Over ons

Onze communicatie- én cultuurprogramma’s.

Ons Organisatie Waarden Onderzoek vormt de basis van onze programma’s. Hiermee meten we de (gewenste) organisatiewaarden en het energieverlies in organisaties. Deze vormen het uitgangspunt voor de programma’s die we maken. Waarmee we overeenstemming aanbrengen in communicatie en cultuur. Onze Yin & Yang. 

Samen met opdrachtgevers creëren we een disruptieve communicatiestrategie met unieke BeeldTaal en maatwerk transformatie­programma's. Onze opdrachtgevers zeggen over ons creatieproces, dat zij het met hun teams nog nooit met zoveel plezier (serotonine) eens zijn geworden over hun visie, missie en ambitie.


Waardengedreven communicatie

Wat kan ik met een waardengedreven communicatieprogramma bereiken? Waarom zou ik entropie willen verlagen? Dit horen wij vaak vanuit een organisatie. Waardengedreven communicatie zorgt voor impact en een blijvende transformatie.

Vragen waarbij waardengedreven communicatie zorgt voor impact en een blijvende transformatie:

  • Voelen mijn collega’s de woorden van visie, missie en waarden?
  • Hoe voorkom ik de uitstroom van personeel?
  • Hoe verlaag ik mijn ziekteverzuim?  

Werken bij ons

Anders denken zit in onze genen. Dat zie je terug in onze onconventionele, waardengedreven werkwijze en ons unieke werkveld. Waarin we communicatie en bedrijfscultuur met elkaar verbinden. We houden van aanpakken, maar dan wel in een open, informele sfeer. Geen hokjes en afgesloten afdelingen, maar letterlijk open ruimtes om het beste uit jezelf én elkaar te halen. Want samen bereik je meer.

Entropie berekenen

Voor opdrachtgevers ontwikkelen wij programma’s voor cultuuralignment. We verlagen de entropie (energieverlies binnen organisaties) en creëren een klimaat om hogere doelen te realiseren. Met ons Organisatie Waarden Onderzoek (OWO) maken wij cultuur concreet en meetbaar.

Ervaar jij wrijving binnen jouw organisatie?

Heb jij het gevoel dat er meer uit te halen is maar kun je de vinger niet op de zere plek leggen? Het kan zijn dat er een hoge entropie is. Binnen de organisatie gaat er dan onnodig geld verloren. Gebruik de Entropy Rekentool en ontdek binnen no-time wat entropie jouw organisatie kost.​

Werkwijze

Onze unieke werkwijze leidt tot een strategisch cultuur- en communicatie­concept dat intern verbindt en buiten impact heeft. Behoorlijk bijzonder, maar wat het pas echt uniek maakt, is dat onze werkwijze ervoor zorgt dat alle betrokkenen op één lijn komen.

Diensten