Nr. 1 /150
full service agency

Digital

Home Digital

Full-service internetbureau

Ja, er zijn meer fullservice digitale bureaus die jouw zakelijke ambities waarmaken. En ja, ze kunnen ook uitblinken in krachtige strategie, oneindige creativiteit, geavanceerd digital development en uitstekende uitvoering.
Maar bouwen ze deze op een sterke basis van gedeelde waarden en bedrijfscultuur? Met de harten en geesten van jouw organisatie als bron voor groei, aansluitend op die van jouw klanten? Waarschijnlijk niet.


Groei, conversie & impact

Bij 0to9 geloven we dat de digitale wereld zich bij uitstek leent voor het overbrengen van jouw merkwaarden. Voor het aansluiten op de waarden van jouw klanten, dit meten en daar op bij te sturen. Met het doel om diepere engagement te creëeren, een sterkere connectie met jouw klanten en achterban. Dat resulteert in growth, groei, in conversie, in sales, in impact.


Waardengedreven digitale communicatie

We werken verder op de merk- en bedrijfswaarden die jullie zelf al in kaart hebben gebracht, of helpen je bij het tot stand komen hiervan, evenals harde, meetbare KPI's. We challengen graag, maar zijn ook pragmatisch in realisatie.​


0to9 met stip in Emerce 100

Die pragmatische, tailormade aanpak werpt zijn vruchten af. We zijn met stip, en speciale vermelding, binnengekomen in de Emerce 100, categorie 'Digital Agency Fullservice Small'. We zijn bijzonder trots op de zeer mooie 5-sterren rating!

Tijd voor een verkennend gesprek? Een kop koffie kan altijd, toch?

Weten welke kansen wij zien voor JOUW bestaande óf nieuwe site?

Klik voor vrijblijvend advies!

We maakten al digitale impact voor deze tevreden klanten

Logo BSU
Logo VNG
Logo NCTV
Logo Stork
Logo WMO Radar
Logo Bites We Love
Logo Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie
Logo Argos Zorggroep
Logo Yanmar
Logo Wolters Kluwer

Make it digital

Bij 0to9 ontwikkelen we impactvolle communicatie oplossingen. We geloven daarbij in een totaalaanpak en geven hier dus zowel on- als offline invulling aan. Het maken van digitale impact is bij ons dus core business. Dat doen we met een in-house digital team dat vroeg in het proces aangesloten wordt en volledig op de hoogte is van de doelstellingen en ambities van de klant. Daardoor kunnen wij het beste de digitale doorvertaling maken van een impact plan, met producten als websites, apps, games of webshops, volledig in lijn met de creatieve en strategische doelstellingen!

Wat wij doen

Bij de digital afdeling van 0to9 werken we, vanzelfsprekend, aan alle online activiteiten die we doen, zoals: ​digital design en development (websites, webshops, apps) en UX design met meetbare impact. Allerlei tools worden hier, in house, ontwikkeld. Altijd op een solide basis; verder op wat er al is, of een compleet nieuwe Digitale Strategie die we samen met jullie opstellen.

Wat wij realiseren:

 • Corporate websites
 • Campagne-websites (branding/positionering als conversie)
 • Webshops en Ecommerce platforms
 • Apps voor Android en iOS
 • Interne (web)applicaties
 • Interne social platforms
 • Intranetten
 • CMS (Affiniteit met o.a. Wordpress, ExpressionEngine, Umbraco, Drupal) 

Maar ook

 • Digitale transformatie (procesversnelling door digitalisering)
 • Digitale strategie en advies
 • Digitale marketing (o.a. SEO, SEA, Google Ads, Hubspot, nieuwsbrieven)
 • Analyse en rapportage (o.a. Analytics, SiteImprove)
 • Conversie-optimalisatie
 • Strategie ontwikkeling (Interne en externe communicatie)
 • Concept ontwikkeling
 • Webdesign
 • Visual Identity

Hoe wij werken:

Op basis van de wensen van de klant wordt (samen met de klant) het soort product en de bijbehorende manier van uitvoeren bepaald. Alle applicaties die 0to9 ontwikkelt, zijn op basis van open source. De complexiteit van de online vraag bepaalt de keuze voor het soort website, app of tool. Er zijn twee aanvliegroutes:

 1. WatervalHeldere splitsing in fases
  Aan het begin van het project wordt het totale werk ingeschat en wordt daar het budget en de planning op afgegeven. In deze werkwijze wordt eerst het werk gespecificeerd, dan ontworpen, dan gebouwd en getest.
   
 2. ScrumIdeaal voor tussentijds bijsturen.
  Bij de Scrum-methode starten de experts van alle disciplines tegelijkertijd in 1 team. Samenwerking, communicatie en teamgeest zijn hierbij sleutelwoorden. In Scrum werk je met een vast team in periodes. ​

Onze specialisten

Dennis
Jonkman

Digital Designer

Erik
de Boer

Creative Developer

Reinier
Haars

User Experience Designer

Peter
de Dijker

Lead Digital

Robin
Treur

Creative Developer en Toegankelijkheids­specialist

Michael
Spros

Digital Designer

Rik
Haenen

Strategist

Jan Pieter
Kaptein

Strategist

Jeske
Cloin

Project Manager

Weten hoe JIJ digitaal meer IMPACT kan maken?

Ik wil vrijblijvend advies!

Onze werkwijze

Digitale impact maak je het best door aan te sluiten op jouw bedrijfswaarden, een goede overall strategie en een sterk merkgeluid en -identity. Voor het maximale effect maken we dat gezamenlijk op orde; we inventariseren en challengen wat er al is, vinden geen wielen opnieuw uit, maar helpen je wel de ontbrekende puzzelstukjes in te vullen.

Bekijk dus ook eens onze andere disciplines hieronder en kijk of jij klaar bent om online maximaal te scoren!

Peter
de Dijker

Lead Digital

Ilse
van der Kaaden

Account Director

Maak een vrijblijvende afspraak van 15 minuten.

Plan een afspraak