Nr. 1 /150
full service agency

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Home Digital Digital Marketing Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Je website staat te springen om beter gevonden te worden. En dat wil jij natuurlijk ook. Het is belangrijk dat hij daarvoor geoptimaliseerd is. En dat is waar zoekmachine-optimalisatie of SEO om de hoek komt kijken. Met Search Engine Optimization geef je Google de kans om jouw website beter te lezen en daardoor hoger in de zoekresultaten naar boven te komen. Als digital agency uit Rotterdam helpen we organisaties om online beter gevonden te worden. Weet je niet waar je moet beginnen met SEO? Wij helpen je graag opweg met onze SEO-module!

Content optimalisatie

Jouw website is natuurlijk helemaal van nu. Hij ziet er prachtig uit en is nooit offline: hij werkt als een dolle. Maar werkt hij ook voor jou? Vertelt hij wie je bent en wat je doet? En is dat afgestemd op je doelgroep? Optimale content die relevant is voor hen is zó belangrijk. Daarom kunnen wij jouw website voorzien van precies díe zoekwoorden, en ze precies zó plaatsen in de juiste content, waardoor je je doelgroep ook echt bereikt.

Bekijk onze gratis SEO-module voor ExpressionEngine

Websites bouwen in ExpressionEngine? Als digital agency hebben we er jarenlange ervaring mee. En er dus meteen een SEO-module voor ontwikkeld. Want dat is wel zo gemakkelijk om zelf je content mee te optimaliseren. De SEO-module geeft uitgebreid aan hoe je site op Google, Facebook en Twitter getoond wordt, op basis van de content. Die kun je er dus ook meteen mee aanpassen en opnieuw laten beoordelen. We hebben onze SEO-module open-source aangeboden aan de community. Gewoon. Gratis. Want dan heeft iedereen er wat aan.

Naar SEO Lite Pro

Technische optimalisatie

Je landt er per ongeluk vast weleens op. Een tergend langzame website. Ook de laadsnelheid van een website heeft invloed op de positie in zoekresultaten. Die snelheid moet dus zo kort mogelijk zijn. Met verschillende technieken en slimme aanpassingen kunnen we die van jouw website flink verbeteren. Maandelijks monitoren we je website via o.a. Google Search Console. En de eventuele gedetecteerde meldingen, zoals te korte teksten, die lossen we meteen voor je op. Wil je daar meer over weten? Neem dan contact met ons op. Snel 😉

Reinier
Haars

User Experience Designer

Maak een vrijblijvende afspraak van 15 minuten.

Plan een afspraak