Nr. 1 /150
full service agency

ExpressionEngine (CMS)

Home Digital Websites en webshops ExpressionEngine (CMS)

0to9 ontwikkelt op basis van diverse content management systemen. De complexiteit van de online vraag bepaalt de keuze voor het systeem. Onze voorkeur voor complexere aanpakken ligt bij ExpressionEngine.

Al jaren bieden wij naast het opzetten en inrichten van nieuwe systemen, ook uitgebreide support mogelijkheden ter ondersteuning van uw bestaande ExpressionEngine CMS. Ons team van developers staat ook buiten kantoor uren klaar indien uw website niet meer bereikbaar is.

Waarom ExpressionEngine?

Zonder
licentiekosten

Veiligheid
voorop

Flexibel
in gebruik

Open Source CMS

Bij het open source CMS ExpressionEngine ligt de focus op het zo eenvoudig mogelijk beheren van content. Door het uitgebreide rechtenbeheer kunnen we het CMS echt tailor made samenstellen.

Zonder zaken die niet nodig zijn; zo blijft de aandacht op het makkelijk en snel onderhouden van de website. We zijn daarbij nog niet op beperkingen vanuit het systeem gestuit.

De broncode van het CMS is voor iedereen toegankelijk waardoor verschillende web ontwikkelaars tegelijk kunnen werken aan nieuwe toevoegingen (plug ins) en verbeteringen (updates). Een organisatie die gebruik maakt van ExpressionEngine, zit niet aan één bureau, partij of vendor vast wanneer ze zouden willen overstappen.

Er hoeven geen jaarlijkse abonnementen worden afgesloten en er zit geen limiet op het gebruik.

Gebruiksvriendelijk CMS

ExpressionEngine is speciaal ontwikkeld als CMS voor websites met de doelstelling een gebruiksvriendelijke ervaring voor de gebruiker te realiseren. Beperkingen van het CMS zijn nauwelijks aanwezig, ons doel is om er voor te zorgen dat alle wensen en creatieve ideeën ook daadwerkelijk mogelijk zijn in het CMS.

Omdat het CMS zeer flexibel is, zijn er weinig beperkingen in het uiteindelijke ontwerp van de website. Ook kan het ontwerp van een website, die al ‘live’ staat, eenvoudig door 0to9 worden gewijzigd indien nodig, als ExpressionEngine wordt gebruikt maakt.

Alle features en mogelijkheden

Bekijk hier

Peter
de Dijker

Lead Digital

Maak een vrijblijvende afspraak van 15 minuten.

Plan een afspraak