Nr. 1 /150
full service agency

WordPress (CMS)

WordPress is wereldwijd het populairste content management systeem (CMS). Meer dan 60% van de websites met een content management systeem draait op WordPress.

Of je nu een blog, informatieve website of een webshop wilt. Met WordPress is het mogelijk om relatief snel een website te ontwikkelen vanwege de grote en active community.

Waarom WordPress?

Grote
community

Flexibel en uitbreidbaar

SEO-
vriendelijk

Gebruiksvriendelijk CMS

WordPress is een gebruiksvriendelijk CMS om websites op te ontwikkelen en beheren. Nadat je website is opgeleverd, kun je zonder technische kennis toch makkelijk en snel pagina’s of blog posts maken en beheren. Je hoeft geen ervaring te hebben met het wijzigen van teksten, het invoegen van afbeeldingen, of het toevoegen van webpagina’s: dat gaat allemaal met groot gemak omdat het eenvoudig en intuïtief is.

Community

WordPress open-source is en heeft een grote community. Vele vrijwilligers over de hele wereld helpen mee aan de ontwikkeling. Hierdoor zijn er veel functionaliteiten in de meeste gevallen gratis te verkrijgen in de vorm van plugins. Doordat deze ontwikkelaars deel uit maken van een community die WordPress elke dag verbetert, is Wordpress wereldwijd het snelst ontwikkelende content-management-systeem.

SEO-vriendelijk

WordPress websites hebben een zoekmachinevriendelijke structuur. De software zelf helpt je dus al een heel eind op weg door middel van een aantal eenvoudige stappen die er voor zorgen dat je beter vindbaar wordt in Google. Natuurlijk moet je zelf je content op de pagina’s nog optimaliseren. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken heeft de community hier tools voor ontwikkeld die tips en richtlijnen geeft op basis van jou content.

Flexibel en uitbreidbaar

Het CMS zelf biedt al zeer veel uitgebreide functionaliteiten voor je website. Maar als er nog iets mist is er eenvoudig uit te breiden met extra functionaliteiten. Maar ook het beheren van de website zelf is erg flexibel. Zo heb heb je toegang tot talloze elementen en lay-outs in alle soorten en maten. Zonder te programmeren, kun je je pagina’s volledig naar eigen smaak inrichten en opbouwen.

Michael
Spros

Digital Designer

Peter
de Dijker

Lead Digital

Maak een vrijblijvende afspraak van 15 minuten.

Plan een afspraak