Nr. 1 /150
full service agency

Verbind onze leden tijdens ons grootste event van het jaar.

Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie

De Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie (NVA) is een vereniging van en voor anesthesiologen. Zij behartigt de belangen van haar leden en draagt bij aan een positief imago van de anesthesiologie en de anesthesiologen in ons land. De NVA staat voor een kwalitatief goede en doelmatige uitvoering van de anesthesiologie door het ontwikkelen en uitvoeren van beleid op het gebied van wetenschappelijk onderzoek, medische technologie, kwaliteitszorg en visitatie.

Home Ons werk Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie
0to9 ontwikkelde: Website / App / Interactieve eventoplossing / Moderatie / Technische support

De Anesthesiologendagen

In mei vinden traditiegetrouw in het MECC in Maastricht de Anesthesiologendagen plaats. Een tweedaags event gevuld met interessante lezingen, rondetafelgesprekken, symposia en workshops. Circa 1.500 anesthesiologen uit heel Nederland nemen deel aan dit grootste jaarlijkse congres voor anesthesiologen. Wij brachten een extra, eigentijdse component aan door de interactie tussen alle betrokkenen maximaal mogelijk te maken. 

We werken al jaren zeer prettig samen met 0to9. Ze zijn zeer creatief en op de hoogte van de laatste (technologische) ontwikkelingen en trends en houden daarbij onze doelgroep altijd voor ogen.

Sandra Gijtenbeek, Senior Communicatieadviseur NVA

Website als centraal communicatiemiddel

Voor deze mooie vereniging waarmee we al jaren samenwerken, ontwikkelden en onderhouden wij de website. Hét hart van de vereniging waar leden en niet leden uitgebreide informatie kunnen vinden. Van algemene informatie voor leden en patiënten tot de agenda met onder andere vakcongressen, cursussen en vergaderingen tot relevante documenten die gedownload kunnen worden. Doordat we gekozen hebben voor ExpressionEngine als CMS (Content Management Systeem), kan de NVA zelfstandig haar content beheren zonder daarbij afhankelijk te zijn van 0to9.

Een functionele, uitgebreide en toegankelijke app

De app die wij ontwikkelden is exclusief te gebruiken voor leden met een NVA-account. Eenvoudig te downloaden in de App Store of Google Play en gekoppeld aan de website. Deelnemers aan het event konden via de app vragen stellen aan de dagvoorzitter, de leden van het bestuur en de sprekers. Daarnaast heeft de app een chatfunctie waarmee de leden onderling met elkaar in gesprek kunnen gaan. Ook functionaliteiten als congres- en eventinformatie, een overzicht van alle relevante evenementen, de mogelijkheid voor het ontvangen van pushnotificaties, toegang tot de Neuraxisblokkade en praktijkondersteuning bij Off-label toolgebruik zijn ingebouwd. 

Een interactief event - van luisteren naar actief deelnemen

Een prachtig programma dat door de interactieve functie een diepere laag kreeg. De leden van de NVA voelden zich gehoord doordat de door hen gestelde vragen direct besproken werden op het podium. De dagvoorzitter en sprekers daagden de deelnemers op hun beurt uit om, via de 'stel een vraagfunctie', de onderwerpen verder uit te diepen. Ook van de onderlinge chatfunctie werd veel gebruik gemaakt. Omdat wij live de moderatie en technische support en ondersteuning verzorgden, konden wij direct het resultaat van ons werk zien. Ons back-up team in Rotterdam was op afstand aanwezig. 

Bekijk de website

anesthesiologie.nl

Wil je meer weten over dit project?

Peter
de Dijker

Lead Digital

Dennis
Jonkman

Digital Designer

Andere cases