Nr. 1 /150
full service agency

Student Trainee Sales Development

Home Over 0to9 Werken bij Student Trainee Sales Development

Zin in een enorme kans bij het leukste en meest bijzondere, prijswinnende fullservice marketingcommunicatiebureau in Rotterdam centrum? Het vak leren van professionals die allen waardengedreven werken? Op grote nationale en internationale accounts? Dan is dit je ultieme kans. Maar je moet wel snel zijn! We zijn op zoek naar een Student Trainee Sales Development voor 12 uur per week.

Studeer je nog en vind je het waardevol om wat commerciële meters op jouw teller te zetten omdat dit bij gaat dragen aan de volgende stap in je (sales)carrière? Krijg jij energie van het activeren van onze new business databases, onze volgers op de socials en van onze nieuwsbrieven?

Is er niks leukers dan kennismakingsafspraken maken, samen met collega’s ons verhaal te presenteren en ben je eigenlijk altijd op zoek naar commerciële kansen?

En lijkt het je ook nog eens gers (lekker Rotterdams ; ) om bij het meest bijzondere cultuur- en communicatiebureau van Nederland te werken? Dan hebben wij de opdracht van je leven voor je.  

 

Wat ga je doen?

In deze rol draag je bij aan onze salesstrategie en de uitvoering daarvan. Samen met onze pro's duik je in de ijskoude outreach naar targetaccounts. Je werkt verder aan en verbeterd ontwikkelde en geïmplementeerde strategieën om de juiste mensen binnen onze targetaccounts te bereiken. Je ontwikkelt nieuwe concrete kansen om onze programma’s te leveren. Je bent een kei in het identificeren van potentiële klanten en je begrijpt hun behoeften en knelpunten. Je bouwt verder aan onze sterke sales pipeline en onderhoud die. Je beheert leads en zet deze om in kansen voor omzetgroei. Daarnaast houdt je nauwkeurig de actuele gegevens van onze salesfunnel in de gaten en beheer je klantinteracties en kansen in ons Gripp-systeem.

Gelukkig sta je er niet alleen voor. Je wordt omringd door onze strategen, creatieven, designers, projectmanagers en digitale ninja’s en experts op het gebied van interne cultuur. Je kunt hen alles vragen.

 

Wie zijn wij?

Heb je weleens gehoord van serotonine (0to9)? Dat is een stofje in de hersenen waar je vrolijk van wordt. Dat klinkt al goed toch? Wij maken positionerende transformatie- en communicatiestrategieën. Met opdrachtgevers realiseren we hun ambities door cultuur & communicatie, als yin & yang, te combineren in unieke programma’s. Ons doel is altijd om meetbare impact te maken. Wij noemen dat: Values-Driven Creativity. En ja, dan zijn mooie impactvolle beelden heel erg van belang!

Wij werken met een divers team van strategen, creatieven, designers, projectmanagers, digitale ninja’s en experts op het gebied van interne cultuur.

We houden van aanpakken in een open en informele sfeer. Geen hokjes of afgesloten afdelingen maar letterlijk open ruimtes om het beste uit onszelf én elkaar te halen. Omdat we samen nu eenmaal meer bereiken. We werken met veel plezier vanuit ons mooie kantoor in hartje Rotterdam. Met prima koffie, goed eten en het mooiste uitzicht van de stad.

 

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een pro-actieve houding: authentiek, leergierig en ambitieus.
 • Je bent in staat om creativiteit en analytisch denken te combineren.
 • Je hebt het vermogen om zelfstandig (desk)research te doen.
 • Je bent een intelligente gesprekspartner voor onze klanten.
 • Je beschikt over WO denk- en werkniveau.
 • Je beschikt uiteraard over uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden. Je schrijft en spreekt vloeiend Nederlands.
 • Je bent resultaatgericht en werkt zelfstandig.
 • Je hebt affiniteit met communicatie- en organisatiecultuur.
 • Bij voorkeur studeer je nog. Of volg je een vergelijkbare HBO-studie.
 • Bij voorkeur kun je snel starten. Het liefst per 15 augustus 2024. Voor minimaal een half jaar.
 • Omdat wij waardengedreven werken, willen we graag weten wat jou drijft. Doe het Persoonlijk Waarden Onderzoek. Welkom bij jezelf!

 

Wat bieden wij jou?

 • Je ervaart hoe het is om te werken binnen een professionele omgeving.
 • Je krijgt van A tot Z mee hoe een strategisch-creatief concept tot stand komt.
 • Je wordt goed begeleid én krijgt de ruimte om je te ontwikkelen.
 • Een bruisende werkplek in het centrum met uitzicht op de Rotterdamse skyline.
 • Je kunt bijdragen aan positieve impact: Happy People, Happy Business, Better World.
 • Een gezellige en informele werksfeer, gezamenlijke lunch, events, uitjes en borrels.
 • En uiteraard een passende stagevergoeding.

 

Klink dit goed?

Stuur dan de beste versie van jezelf en verras ons met een origineel bericht. Mailen naar: evertjan@0to9.nl.

Evert Jan
Stagge

Managing Director