Nr. 1 /150
full service agency

Organisatie Transformatie

Home Organisatie Transformatie

Met onze unieke werkwijze maken wij transformatieprogramma’s gebouwd op een fundament van gemeten waarden. Waardoor je de diepe verbinding kunt maken met jouw team, klanten en partners.

In onze trajecten doorlopen we verschillende fasen met trainingen en workshops op het gebied van effectief leiderschap, waarden, verandering en communicatie. Om daarmee vertrouwen en betrokkenheid op te bouwen naar een nieuwe, veranderende organisatie. Waarin je medewerkers binnen doorvoelen wat je als organisatie buiten belooft. Onze yin en yang.

0to9 combineert cultuur en communicatie in organisatietransformaties op een unieke manier. Onze transformatiethema's zijn gebaseerd op waarden, stimuleren de gewenste verandering en versterken de organisatiecultuur. We bieden een reeks gerichte trainingen en workshops binnen deze thema's, waarmee leidinggevenden en medewerkers de verandering effectief kunnen omarmen.


Het transformatietraject

Het transformatietraject is ontworpen om organisaties te begeleiden bij veranderingen en zorgt voor een duidelijk transformatieplan dat congruent is aan de waarden van jouw organisatie en de belanghebbenden. We werken in twee fases:

De verkenningsfase:

  • In deze fase voeren we voorbereidende gesprekken met betrokkenen om een duidelijk beeld te krijgen van de huidige situatie en de stip op de horizon.
  • We doen onderzoek naar de waarden van de organisatie en houden interviews met belanghebbenden en stakeholders.
  • Op basis hiervan stellen we een transformatieplan op met een duidelijke eindbestemming en een strategie voor communicatie tijdens het proces.

De transformatiefases:

  • In de enablementfase lanceren we de verandering en creëren we draagvlak. Zodat medewerkers bewust worden waarom verandering nodig is, het verlangen ontwikkelen om deze te ondersteunen en de kennis verwerven via training en workshops.
  • Daarna gaan we verder met de engagementfase. Hier activeren we mensen en bestendigen we de verandering door vaardigheden, middelen en voortdurende ondersteuning te bieden.

Ons traject zorgt voor open communicatie en betrokkenheid van leidinggevenden en medewerkers, waardoor een flexibele mindset ontstaat. We ondersteunen bij het aanpakken van hoge uitstroom, onbenut potentieel en een energielek in de organisatie. Entropie noemen wij dat. 

Met ons transformatietraject maak je je organisatie future-proof en behaal je duurzaam succes.

Bekijk onze werkwijze:

Daarom transformatiethema's van 0to9

  • unieke programma's die zijn geïntegreerd in het marketingcommunicatieprogramma
  • de belofte die je buiten doet, maak je binnen waar
  • je zet een gezamenlijk verlangen aan op basis van een Ambitie-Waarde
  • je vergaart waardevolle kennis en vaardigheden die je eenvoudig zelf kunt toepassen in je werk
Advies op maat

Onze transformatie­specialisten

Robert Jan
van Leeuwen

Managing Partner

Fleurantine
Kraal

Transformatie Manager

Robert Jan
van Leeuwen

Managing Partner

Maak een vrijblijvende afspraak van 15 minuten.

Plan een afspraak