Stagiair 3D-illustrator

Home Wie we zijn Werken bij Stagiair 3D-illustrator

Hey creatieve 3D-illustrator, zoek jij een stageplek bij het leukste bureau van Rotterdam?

Ben jij een kunstenaar op 3D-gebied en daarnaast ook nog eens creatief, energiek, enthousiast, sociaal en een teamplayer? Denk en droom jij in plaatjes? En zoek je een plek waar jij je creativiteit helemaal kwijt kunt? Is Rotterdam de stad waar jij je als een vis in het (haven)water voelt óf wil je deze bruisende stad graag leren kennen? Dan ben jij de collega die wij zoeken en willen wij jou graag opnemen in ons team.

Wat ga je doen?

Je krijgt misschien wel het leukste werk van de hele club! We zijn namelijk bezig met het schrijven van een boek. Over de inhoud kunnen we nog niet breed uitweiden maar het wordt in kinderlijk eenvoudige taal geschreven. Voor de tekst hebben we al een aantal collega’s aangehaakt maar voor het maken van de afbeeldingen zoeken we nog naar de juiste persoon. We zullen je ook regelmatig vragen ons te helpen bij het maken van illustraties en/of animaties voor de campagnes en programma’s die we voor onze klanten maken. En hoe leuk is het je eigen werk in de media buiten terug te zien? We werken veel met beeldtaal dus je hoeft je geen moment te vervelen. Kijk vooral ook eens hier naar al het mooie werk dat wij gemaakt hebben.

 

Wie zijn wij?

Heb je weleens gehoord van serotonine (0to9)? Dat is een stofje in de hersenen waar je vrolijk van wordt. Dat klinkt al goed toch? Wij maken positionerende transformatie- en communicatiestrategieën. Met opdrachtgevers realiseren we hun ambities door cultuur & communicatie, als yin & yang, te combineren in unieke programma’s. Ons doel is altijd om meetbare impact te maken. Wij noemen dat: Values-Driven Creativity. En ja dan zijn mooie impactvolle beelden heel erg van belang!
Wij werken met een divers team van strategen, creatieven, designers, projectmanagers, digitale ninja’s en experts op het gebied van interne cultuur. 
We houden van aanpakken in een open en informele sfeer. Geen hokjes of afgesloten afdelingen maar letterlijk open ruimtes om het beste uit onszelf én elkaar te halen. Omdat we samen nu eenmaal meer bereiken. We werken met veel plezier vanuit ons mooie kantoor in hartje Rotterdam. Met prima koffie, goed eten en het mooiste uitzicht van de stad.

 

 

Wat vragen we van jou?

 • Je volgt een opleiding aan het Grafisch Lyceum of de Kunstacademie en kunt al lekker zelfstandig werken.
 • Je bent creatief in je ideeën en oplossingen.
 • Je bent enthousiast en staat open voor feedback.
 • Je werkt graag samen met je collega’s om tot de beste resultaten te komen.
 • Je deelt onze sterke drive om de wereld beter te maken.

 

Wat bieden wij jou?

 • Een stageplek voor een periode van meerdere maanden. ‘Jouw’ boek moet wel af. 
 • Een professioneel en gezellig team waar je veel van kunt leren. Vallen mag, we helpen je weer op te staan.
 • Goede begeleiding door een vaste collega. Vanzelfsprekend staat de rest van ons team ook voor je klaar.
 • Een marktconforme stagevergoeding. 
 • De kans om straks je eerste boek (mede) op je naam te hebben staan. Hoe mooi is dat?!
 • De mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan projecten voor toonaangevende bedrijven.
 • Een werkplek met toffe collega’s in een informele werksfeer met uitzicht op de Erasmusbrug en naast de Witte de Withstraat.
 • Meedoen aan verschillende bijeenkomsten waaronder onze wervelende 0’s sessions

 

 

Sta jij te trappelen om bij ons te starten?

Stuur dan uiterlijk 16 oktober jouw motivatie en portfolio welcome@0to9.nl. Je ontvangt dan binnen een aantal werkdagen een reactie van ons. We zijn benieuwd!

Werken met plezier in hartje Rotterdam. Voor klanten waar je ‘u’ tegen zegt. Met collega’s waar je ‘je’ tegen zegt. Met goed eten, prima koffie en uitzicht op het prachtige centrum. Wij worden er blij van. Jij ook?
De lat ligt hoog en wij willen er overheen. Nog betere resultaten. Nog meer impact. Nog blijere klanten. Kun jij ons team te versterken? Dan horen we dat graag. Stuur ons vrijblijvend een bericht.

×
* Verplicht invullen

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.