Nr. 1 /150
full service agency

Waardenonderzoek

Home Waardenonderzoek

Wanneer je beseft dat elk mens, ja ook jij, waarden heeft die de drijfveren van je gedrag zijn. En wanneer je daarbij bedenkt dat een organisatie niets meer en niets minder is dan de optelsom van ál die drijfveren.

Wat een rijke informatie heb je dan als je weet wat jouw collega's aan de onderkant van de ijsberg bezighoudt? Daar waar zich de waarden bevinden die onze cultuur vormen. Hiermee begrijp je zaken als ziekteverzuim, weerstand, uitstroom of transformatiebereidheid veel beter. Wanneer je de onderkant meet en daarmee weet, en je communicatie (de zichtbare bovenkant van de ijsberg) congruent en onderscheidend is, creëer je de vlucht in formatie naar jullie gezamenlijk zuiden. Vlieg je mee?

Met onze unieke werkwijze maken wij transformatieprogramma’s gebouwd op een fundament van gemeten waarden. 0to9 combineert waarden en communicatie in transformatietrajecten

Ontdek waar jij voor staat met ons Persoonlijk Waarden Onderzoek.

  • Binnen een paar minuten weet jij jouw persoonlijke waarden
  • Kom erachter wat jij belangrijk vindt en waar jij voor gaat
  • Met uitgebreide rapportage op jouw motivatie en drijfveren
Doe het gratis onderzoek

Ervaar jij wrijving binnen jouw organisatie?

Voor opdrachtgevers ontwikkelen wij transformatieprogramma’s voor cultuuralignment. We verlagen de entropie (energieverlies binnen organisaties) en creëren een klimaat om hogere doelen te realiseren. Met ons Organisatie Waarden Onderzoek (OWO) maken wij cultuur concreet en meetbaar.

Heb jij het gevoel dat er meer uit te halen is maar kun je de vinger niet op de zere plek leggen? Het kan zijn dat er een hoge entropie is. Binnen de organisatie gaat er dan onnodig geld verloren. Gebruik de Entropy Rekentool en ontdek binnen no-time wat entropie jouw organisatie kost.​

Onze transformatie­specialisten

Yrma
Storm van 'sGravesande

Transformatie Director

Robert Jan
van Leeuwen

Managing Partner

Fleurantine
Kraal

Transformatie Manager

Wanneer we weten wat we binnen geloven, zetten we de volgende stap naar impactvol buiten beloven. Via onze open werkwijze vormen we tijdens muursessies samen met de klant impactvolle strategie en concepten.

Yrma
Storm van 'sGravesande

Transformatie Director

Maak een vrijblijvende afspraak van 15 minuten.

Plan een afspraak