Nr. 1 /150
full service agency

RSM en 0to9 slaan handen ineen voor vernieuwende digitale marketingstrategie

26-02-2024
Home Updates RSM en 0to9 slaan handen ineen voor vernieuwende digitale marketingstrategie

Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM), een vooraanstaande business school in Europa en onderdeel van Erasmus Universiteit Rotterdam, heeft gekozen voor 0to9 Values-Driven Creativity voor de ondersteuning van haar digitale marketing diensten in een langdurige samenwerking. Hierin zal 0to9 RSM bijstaan in het ontwikkelen van een meerjaren marketingplan, waarin branding en digitale strategie, onderbouwd met een sterk creatief concept centraal staan.

Rotterdam, 26 februari 2024 

De focus van de samenwerking ligt op het vermarkten van fulltime MBA's, Executive MBA's, Global Executive MBA's en korte trainingen en maatwerk programma's. Met deze nieuwe marketingstrategie wil RSM resonantie bereiken met haar nationale en internationale publiek en tegelijkertijd haar onderscheidend vermogen van de verschillende programma’s behouden. 

RSM BV heeft voor 0to9 gekozen vanwege de combinatie van haar expertise op het gebied van het ontwikkelen van “human-brands” in combinatie met digital performance marketing skills. Juist deze combinatie gaat tot een zeer efficiënte samenwerking leiden doordat 0to9 als “one-stop shop” fungeert. 

Chantal Dammann, MBA Marketing Manager RSM: “De energie en creativiteit van het 0to9 team samen met de visie op onze samenwerking maakt dat we veel zin hebben te starten met 0to9. Met deze nieuwe strategie willen we nog meer mensen aantrekken die zich verbonden voelen met onze missie en een kracht willen zijn voor positieve verandering. We kijken ernaar uit”. 

Ilse van der Kaaden, Account Director 0to9: “Het internationale karakter van RSM past goed bij 0to9. Met RSM leidend blijven, in een sterk veranderende wereld, is een grote uitdaging waar we ons vol in willen vastbijten. We hebben veel zin te starten samen met het RSM marketing team”

Voor meer informatie over deze samenwerking kunt u contact opnemen met: 

Contactpersoon: Jeske Cloin 
Telefoon: +31 10 27 59 000 
E-mailadres: jeske@0to9.nl 


-------

Over RSM: Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) behoort tot de top van Europese business schools. RSM richt zich op het ontwikkelen van zakelijke leiders met een internationale carrière die voor positieve verandering kunnen zorgen en zich op een innovatieve manier inzetten voor een duurzame toekomst. RSM biedt een breed scala aan bachelor, master, MBA, PhD en executive programma’s waarin studenten zich kunnen ontwikkelen tot kritische, creatieve, betrokken en samenwerkende denkers en doeners. RSM is gevestigd in de internationale havenstad Rotterdam, een bruisend knooppunt van bedrijven, logistiek en handel. Bekijk meer op: www.rsm.nl

Over 0to9: 0to9 Values-drive creativity is een full-service marketingcommunicatiebureau gevestigd in Rotterdam, Nederland. Het bureau zet de zakelijke ambities van haar klanten om in resultaat door middel van krachtige strategie, oneindige creativiteit, geavanceerde digitalisatie en strakke executie. 0to9 is Fonk #1 beste full service bureau van Nederland. Bekijk meer op: www.0to9.nl

Jeske
Cloin

Project Manager