WRC

Corporate- en eventcommunicatie
FIA World Rally Championship

De FIA World Rally Championship (WRC) is het hoogste podium in de rallysport. In de meest ruige en uitdagende omgevingen wordt door drivers en co-drivers het maximale uit hun auto gehaald. 

Van creatief tot commercieel partner

Voor de WRC ontwerpen en produceren wij de jaarboeken welke partners en sponsoren een indrukwekkend overzicht geven van het afgelopen jaar en hun bijdrage daarin. Voor de fans en liefhebbers maken we ieder jaar het WRC Factbook en verder ondersteunen we de WRC-organisatie met event communicatie tijdens de rally's. Denk hierbij aan (geanimeerde) podium back drops, sponsor uitingen op het circuit en de promotie van drivers en teams. 

 

 

WRC Jaarboeken: een cadeau om te maken

Met de jaarboeken informeren wij partners over de resultaten van afgelopen jaar en de return in media value die hun sponsorship heeft opgeleverd. Het boek is een waardevol aandenken voor hun vertrouwen en een mooie gespreksstarter voor de toekomst.  

 

 

Bij het ontwerpen en produceren van de jaarboeken zijn wij van concept tot drukwerk in de lead. We beginnen met een brainstormsessie waaruit conceptschetsen en een boekstructuur volgen. Hier wordt op basis van aangeleverde content verder grafisch invulling aan gegeven binnen de WRC huisstijl. Voor de beelden doen wij zelf redactie op basis van een WRC beeldbank waar wij toegang toe hebben. Afwerking van het boek en diverse productietechnieken voor drukwerk zijn altijd een mooi pluspunt in dit project. Ze maken de boeken extra bijzonder.

  

Wil je meer weten over dit project?

Joost
van Gorsel

Creative Director

Andere cases