Onderwijs010

Leraar +R

Goed onderwijs is de basis voor de toekomst! Daarom kregen wij een extra serotonine boost toen wij door Gemeente Rotterdam gevraagd werden hen te helpen het lerarentekort te verminderen. Leraar zijn is een fantastisch beroep, maar in Rotterdam nog net iets bijzonderder… oftwel +R!

Rotterdam heeft +R voordelen

De +R staat voor de directe en concrete voordelen van de stad zoals de Rotterdamse lerarenbeurs, gratis Rotterdam Pas en nog veel meer. Maar natuurlijk ook voor de voordelen van het stadse leven!

Lesgeven in Rotterdam is dus net wat creative+R, slimm+R, uitdagend+R dan in de rest van Nederland.

full

Ontdek de +R

En als leraar in Rotterdam krijg je alle ruimte om jouw +R te ontdekken en het maximale uit het vak te halen! In de communicatie benadering leer je een aantal Rotterdamse docenten en hun +R kennen. Zowel on- als offline is de campagne niet te missen.

full

Niet te missen campagne

Naast abri's, driehoeksborden en een uitgebreide online campagne, komt de +R ook terug op vele events en activiteiten waar we je kennis laten maken met het Rotterdamse onderwijs… dus uhm waar wacht je nog op? Word ook een Leraar +R!

full

Rotterdam is een stad met een uitgesproken karakter, energiek en nooit hetzelfde. De typisch Rotterdamse mentaliteit en DNA laten zich vangen met woorden als internationaal, ondernemend en rauw. Werelds, grensverleggend, no-nonsense.

Meer over dit project?

Joost
van Gorsel

Creative Director

Andere cases