Nr. 1 /150
full service agency

Shop nu online je gezonde snack; lekkere bites waar je je goed bij voelt!

BitesWeLove

Wat in 2015 begon als een online abonnement is uitgegroeid naar een internationaal merk van gezonde snacks met meer dan 800 verkooppunten in retail en meer dan 2.000 verkooplocaties in foodservice. Alleen al in 2020 verkocht BitesWeLove in Nederland meer dan 2,5 miljoen bites. Een groei van 55%!

Home Ons werk BitesWeLove
0to9 ontwikkelde: Website, Webshop

Webshop volledig in eigen stijl

Stap binnen in een wereld van verrukkelijke, gezonde snacks, met een webshop die net zo verleidelijk is als de heerlijke bites zelf. Met de expertise van ons team en de passie van BitesWeLove, hebben we een naadloze gebruikerservaring gecreëerd die je zintuigen prikkelt en je uitnodigt om te genieten van al het lekkers dat ze te bieden hebben.

Onze samenwerking met BitesWeLove heeft ons in staat gesteld om een geoptimaliseerde webshop te bouwen die aan al jouw behoeften voldoet. Of je nu op zoek bent naar een gezond tussendoortje voor onderweg, een smaakvolle traktatie voor thuis of een verrassend cadeau voor een vriend, deze webshop biedt het allemaal.

We hebben ons gericht op het verbeteren van de gebruikerservaring, waardoor het bestelproces snel en gemakkelijk verloopt. Met enkele eenvoudige stappen kun je jouw favoriete bites selecteren, de gewenste hoeveelheid kiezen en veilig afrekenen. Bovendien hebben we gezorgd voor een snelle en betrouwbare afhandeling, zodat je binnen de kortste keren kunt genieten van je heerlijke snacks.

Dus waar wacht je nog op? Bezoek vandaag nog de webshop van BitesWeLove en laat je betoveren door het perfect samenspel van smaak, stijl en gebruiksvriendelijkheid. Ontdek een wereld van gezonde verleidingen en trakteer jezelf op de bites waar je van houdt, nu nog gemakkelijker te vinden en te bestellen dan ooit tevoren! 

Het eenvoudige en intuïtieve ontwerp zorgt ervoor dat je moeiteloos door het assortiment kunt navigeren en je favoriete snacks kunt vinden.

Gepersonaliseerde snackbox

Ontdek de ultieme snackervaring met onze nieuwe snackbox-configurator van BitesWeLove! Creëer je eigen persoonlijke snackbox, gevuld met een assortiment heerlijke BitesWeLove-snacks die perfect bij jou passen, en voeg zelfs een gepersonaliseerd kaartje toe.

Met onze intuïtieve configurator is het samenstellen van je snackbox een fluitje van een cent. Selecteer simpelweg de gewenste bites, bepaal de hoeveelheid en voeg ze toe aan je box. En om het extra speciaal te maken, voeg je een persoonlijk kaartje toe om een boodschap van vriendschap, liefde of aanmoediging over te brengen aan jezelf of iemand anders.

Bekijk nu de webshop

Naar Biteswelove.nl

Wil je meer weten over dit project?

Peter
de Dijker

Lead Digital

Dennis
Jonkman

Digital Designer

Andere cases