Nr. 1 /150
full service agency

De serotonine die Rotterdam leraren biedt, de + van werken in het onderwijs in Rotterdam.

Onderwijs010

Goed onderwijs is de basis voor de toekomst! De gemeente Rotterdam heeft ons gevraagd haar te helpen het lerarentekort in de stad te verminderen. Daar krijgen wij nu een serotonine boost van! Leraar is een fantastisch beroep, en in Rotterdam nog net iets bijzonderder, oftewel BIJZONDERD+R!

Home Ons werk Onderwijs010
0to9 ontwikkelde: Creatief concept, scripts, muziek, fotografie, videografie, 3D-integratie.

Rotterdam heeft +R voordelen

Lesgeven in Rotterdam heeft nogal wat +R voordelen.

Lesgeven in Rotterdam is net wat CREATIEV+R, SLIMM+R en UITDAGEND+R dan in de rest van Nederland.

De +R staat symbool voor duidelijke voordelen die het werken in het onderwijs in de stad biedt. Zoals diverse stimuleringsmaatregelen, ontwikkelkansen en nog veel meer. Je krijgt de voordelen van het bijzondere Rotterdamse stadsleven en de diversiteit en eigenheid van de Rotterdammers er als bonus bij!

In 2022 mochten we opnieuw aan de slag en zijn we met 8 nieuwe leraren en pedagogisch medewerkers op pad gegaan om hun verhaal te vertellen. In beeldvorm zoals we dat het liefste doen en je dat van ons gewend bent. Kijk je mee? Bekijk hier de bijzondere verhalen die we vastlegden.

De +R van Aysegül

Aysegül krijgt iedere dag nieuwe energie als Leraar+R in Rotterdam. Door het persoonlijke contact met haar studenten, het sociale aspect in de klas en doordat zij deze jonge mensen echt iets kan bijbrengen. Ze maakt graag de verbinding tussen de belevingswereld van haar studenten en de thema's die spelen in de stad om zo theorie en praktijk bij elkaar te brengen.

De +R van Guvelle

Guvelle is als zij-instromer het onderwijs in gegaan. Hij voetbalde eerder op hoog niveau bij Sparta, nu werkt hij bij een Buitenschoolse opvang in Rotterdam Zuid.  Daarnaast volgt hij een universitaire studie Bewegingswetenschappen. Door zijn werk bij de BSO weet hij nu zeker dat hij zich wil blijven inzetten voor de jeugd in Rotterdam.

Als leraar in Rotterdam krijg je alle ruimte om jouw +R te ontdekken en het maximale uit je vak te halen!

Dus uhm, waar wacht je nog op? Word ook een Leraar +R!

Wil je meer weten over dit project?

Joost
van Gorsel

Creative Director

Jeske
Cloin

Project Manager

Andere cases