A&O fonds Gemeenten

Haal alles uit jezelf!

Allesuitjezelf.nl is hét antwoord van A&O fonds Gemeenten om de gemeenteprofessional te helpen bij het ontwikkelen van kennis en vaardigheden om hun loopbaan en vakmanschap een boost te geven.

full full

Een platform dat je helpt

Aan 0to9 de vraag om er voor te zorgen dat de gebruikerservaring zo persoonlijk mogelijk werd en waarbij de gebruiker geholpen wordt in het behalen van zijn of haar persoonlijke doelen. Daarom krijgen ze tijdens het gebruik tips en adviezen in de vorm van notificaties en acties. Daarnaast kan de content die geserveert wordt, worden aangepast naar eigen interesses.

full

De bezoeker krijgt tijdens het gebruik van het platform notificaties met tips en adviezen.

full

Acties helpen de gebruiker opweg bij het behalen van zijn of haar doelen.

full

Alles uit jezelf te halen

De content is helemaal opnieuw samengesteld en geschreven naar de wensen van de doelgroep. Na het aanmaken van een gratis account krijgt de gebruiker toegang tot e-learnings, cursussen, publicaties, een opleiding- en beroependatabase, tips en tests op het gebied van leren en loopbaanontwikkeling. Met een persoonlijk account wordt, dankzij Single Sign On (SSO), de gebruiker automatisch ingelogd als hij of zij aan de slag gaat met e-learnings en cursussen van externe aanbieders.

full

Aan het account kunnen interesses worden toegevoegd. Daardoor wordt de voor de gebruiker relevante content getoond.

full

Gebruiker is koning

Voordat het nieuwe platform live is gegaan heeft er eerst een gebruikersonderzoek onder de doelgroep plaatsgevonden. Dit leverde nieuwe inzichten op op het gebied van zowel de content als hoe het platform gebruikt zou gaan worden. Nu de website in gebruik is kan alle content door de bezoeker gewaardeerd worden door het geven van sterren om bestaande content te verbeteren en om nieuwe content mee te ontwikkelen.

Feiten op een rijtje

Frisse look & feel in de nieuwe A&O fonds Gemeenten huisstijl Responsive interface voor een optimale gebruikerservaring op desktop, tablet en telefoon Migratie van meer dan 10.000 bestaande meesterinjewerk.nl accounts naar allesuitjezelf.nl Single Sign On met je allesuitjezelf account bij alle e-learnings en cursussen door middel van API koppelingen met verschillende leveranciers Doormeten van gebruik met raportages Gebruikersonderzoek met gemeenteprofessionals voor de lancering 24/7 inhouse onderhoud en support

Samen kom je verder

Inmiddels is de website gelanceerd en wordt verder doorontwikkeld. Op basis van feedback van gebruikers en vooraf gestelde doelen in het strategisch plan vinden er continu verbeteringen plaats. Zo wordt de content verder uitgebreid, worden bestaande onderdelen verbeterd voor een nog betere gebruikerservaring. En er komen natuurlijk nieuwe onderdelen bij. Want om relevant te blijven moet je wel blijven meebewegen.

Persoonlijk, je vak of loopbaan

Ben je nieuwsgierig geworden? Klik dan op onderstaande button en ontdek dit splinternieuwe platform. Ben je een gemeenteprofessional? Maak dan een gratis account aan en haal er alles uit!

A&O fonds Gemeenten helpt medewerkers bij gemeenten bij het ontwikkelen van kennis en vaardigheden voor hun loopbaan en vakmanschap. Meer dan 150.000 gemeenteprofessionals worden door het A&O fonds Gemeenten ondersteund bij de uitvoering van beleid bij alle gemeenten in Nederland.

Wil je meer weten over dit project?

Peter
de Dijker

Lead Digital

Andere cases