Nr. 1 /150
full service agency

Haal alles uit jezelf!

A&O fonds Gemeenten

A&O fonds Gemeenten helpt medewerkers bij gemeenten bij het ontwikkelen van kennis en vaardigheden voor hun loopbaan en vakmanschap. Meer dan 150.000 gemeenteprofessionals worden door het A&O fonds Gemeenten ondersteund bij de uitvoering van beleid bij alle gemeenten in Nederland.

Home Ons werk Allesuitjezelf.nl
0to9 ontwikkelde: Digitale strategie, concept UX en Digital Design, Web Development

Gebruikersonderzoek

Voordat het nieuwe platform live is gegaan, heeft er eerst een gebruikersonderzoek onder de doelgroep plaatsgevonden. Dit leverde nieuwe inzichten op op het gebied van zowel de content als hoe het platform gebruikt zou gaan worden. Zo kan de gebruiker nu sterren geven om de bestaande content te verbeteren en kan er op basis van die beoordelingen nieuwe content worden ontwikkeld.

Alles uit jezelf halen

De al bestaande content van A&O is opnieuw samengesteld en geschreven naar de wensen van de doelgroep. Na het aanmaken van een gratis account krijgt de gebruiker toegang tot een hele hoop materiaal om alles uit zichzelf te halen: e-learnings, cursussen, publicaties, een opleiding- en beroependatabase, en tips en tests op het gebied van leren en loopbaanontwikkeling. Ook wordt met een persoonlijk account, dankzij Single Sign On (SSO), de gebruiker automatisch ingelogd als hij of zij aan de slag gaat met e-learnings en cursussen van externe aanbieders.

Een platform dat jou persoonlijk helpt

We hebben de gebruikerservaring zo persoonlijk mogelijk gemaakt d.m.v. acties, interesses en berichten.

Samen kom je verder

Inmiddels is de website gelanceerd en wordt verder doorontwikkeld. Op basis van feedback van gebruikers en vooraf gestelde doelen in het strategisch plan vinden er continu verbeteringen plaats. Zo wordt de content verder uitgebreid en worden bestaande onderdelen verbeterd voor een nog betere gebruikerservaring. En er komen natuurlijk nieuwe onderdelen bij, want om relevant te blijven moet je wel blijven meebewegen.

Restyle

De restyle heeft het platform een frisse en opvallende nieuwe uitstraling gegeven. De eigen oranje style weerspiegelt de ambitie van het platform om gemeente professionals te inspireren en te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden en talenten. Met de nieuwe stijl is Allesuitjezelf.nl een warm en uitnodigend platform voor alle gemeente professionals die op zoek zijn naar groei en ontwikkeling.
 

Hoe we alles uit de website hebben gehaald

  • Frisse look & feel in de nieuwe A&O fonds Gemeenten huisstijl
  • Responsive interface voor een optimale gebruikerservaring op desktop, tablet en telefoon
  • Migratie van meer dan 10.000 bestaande meesterinjewerk.nl accounts naar allesuitjezelf.nl
  • Single Sign On met je allesuitjezelf account bij alle e-learnings en cursussen door middel van API koppelingen met verschillende leveranciers
  • Doormeten van gebruik met raportages
  • Gebruikersonderzoek met gemeenteprofessionals voor de lancering
  • 24/7 inhouse onderhoud en support

Voor gemeenteprofessionals

Ben je nieuwsgierig geworden? Klik dan op onderstaande button en ontdek dit splinternieuwe platform. Onze eenvoudige onboarding zal je door het proces leiden om snel te starten met het gebruik van het platform. Ben je een gemeenteprofessional? Maak dan een gratis account aan en haal alles uit jezelf!

Haal alles uit jezelf!

Ga naar Allesuitjezelf.nl

Wil je meer weten over dit project?

Joost
van Gorsel

Creative Director

Peter
de Dijker

Lead Digital

Andere cases