Nr. 1 /150
full service agency

Positionering en website voor de gamechanger in IT & UC

BSU

BSU haalt de complexiteit uit IT en Unified Communications. Ze maakt het begrijpelijk, logisch en passend. Daarmee brengen ze ondernemingen en hún medewerkers naar een volgend level. Met BSU blijf je on top of the game.

Iedere software leverancier vertelt je hetzelfde verhaal. En verkoopt je hetzelfde product. Dat is anders bij BSU. Zij zijn als preferred partner van o.a. KPN en Microsoft als eerste op de hoogte van nieuwe technologie. Deze zetten ze niet één op één door naar de markt, maar ontwikkelen ze door. Zodat iedereen er het maximale uit kan halen. Dat maakt ze anders. Dat maakt ze een partner die jou begrijpt. En dat legde de basis voor de strategie: BSU online positioneren als gamechanger in IT en UC.

Gamechanging IT & UC

IT & UC. Voor het grootste deel en voor de meeste users echte energieslurpers. Ondernemer die doelen willen behalen en ambities willen bereiken, zitten niet te wachten op trage systemen. Dan stopt het spel. Daar begint BSU. Door digitale omgevingen naar een volgend level te brengen en IT en UC weer menselijk te maken. Daarvoor gaven we de user een gezicht: Bobby. Die zich op de site laat zien als jouw partner. Je aanspreekt op jouw level. Hij laat je meteen zien wat BSU voor hem heeft betekend. In 3D omgevingen die je zomaar in een platformspel tegen kunt komen. Game on!

3D animatie

"Dit is Bobby. Een echte gamechanger. Hij weet precies hoe hij het spel wil spelen."
Maar daarvoor moesten we hem wel eerst tot leven brengen. Dat deden we met een 3D artiest die hem meteen ook als T-model maakte. En daarmee laten we hem in real time 3D elke beweging maken. Met Bobby en zijn moves komt de site echt helemaal tot leven!

Selecteer jouw level

De website is zó ingericht dat je als bezoeker jouw level van IT & UC kunt aangeven, verdeeld over sterren. De content wordt daarop aangepast: begin je net? Dan kies je voor 1 ster. Alle informatie krijg je dan op de meest eenvoudige en begrijpelijke manier gepresenteerd. En je ziet meteen met welke producten je naar een volgend level kunt springen. Ben je 3 sterren user? Dan hoeft Bobby jou niets meer te vertellen. En laat hij je liever proeven van wat nog niet op de markt is, je bent gamechanger of niet...

Hoe we BSU naar een volgend level hebben gebracht?

We startten met strategie en herpositionering die doorvertaald werden langs de volgende disciplines:

  • Digitale strategie en concept
  • UX en Digital Design
  • Web en Mobile Development
  • Copywriting en content Advies
  • BeeldTaal en real time 3D

Bekijk nu de site

Naar BSU.nl

Wil je meer weten over dit project?

Peter
de Dijker

Lead Digital

Maarten
van Muijen

Art Director

Esmee
Ouwens

Project Manager

Andere cases