Nr. 1 /150
full service agency

Franciscus Gasthuis & Vlietland

Wie de klomp past...

Iedere zorginstelling in Nederland kampt met de vraag: hoe haal je uit hetzelfde vijvertje de juiste zorgprofessionals? Franciscus Gasthuis en Vlietland vroeg ons hen daarbij te helpen. En dit keer anders dan anderen. Want verpleegkundigen die ons lachend aankijken, die kennen we nu wel. We gingen op zoek naar datgene wat iedereen die in de zorg werkt of wil werken verbindt. En dat bleek een paar op het oog onbenullige dingen.

full

Klompen in de hoofdrol

Franciscus begrijpt wat werken in de zorg is. En geeft je daarom klompen waarin je je thuis, gewaardeerd en gelijk voelt. Klompen kennen namelijk geen hiërarchie en staan symbool voor de dagelijkse praktijk in het ziekenhuis. Wie kan dat nou beter vertellen dan die klompen zelf?

Inmiddels kom je die klompen overal tegen: als XL variant op de Open Dagen en beurzen, in de vacatureteksten en natuurlijk op de vacaturepagina’s. En of zo’n setje klompen intern gedragen wordt? Op Insta alleen al gaat het helemaal los!

full

Werf& Publieksaward 2020

Werf&, dé site over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment, beloonde de campagne: hij was als benoemd tot Campagne van de week maar sleepte ook de felbegeerde Werf& Publieksaward 2020 binnen. En dat is natuurlijk een groot klompliment!

Winnaar SAN Accent 2019

We hebben daarnaast ook de SAN Accent gewonnen in de categorie ‘Corporate’ voor onze arbeidsmarktcampagne #WieDeKlompPast voor Franciscus Gasthuis & Vlietland.

“Hele innovatieve campagne, authentiek omdat zij medewerkers hebben gebruikt als ambassadeurs. Wat ons betreft een SAN waardige campagne. Chapeau!” aldus het jurycommentaar

full full

Franciscus richt zich op niche doelgroepen. Ze zoekt bijvoorbeeld geen Echocardiografist of Verpleegkundige MDL, maar zaalvoetballers, karaokezangeressen en emptynesters. Stuk voor stuk mensen die als specialist écht in teams kunnen opereren, met de juiste spirit en gevoel voor zorg en familie. Terwijl ze altijd stevig in hun klompen staan.

full

Franciscus Gasthuis & Vlietland is ontstaan uit het Sint Franciscus Gasthuis en Vlietland Ziekenhuis. Met ruim 4.600 medewerkers en bijna 300 artsen verlenen zij zorg vol passie. En dat geven ze door aan de generaties na ons.

Wil je meer weten over dit project?

Joost
van Gorsel

Creative Director

Sophie
Gelok

Art Director

Andere cases