Nr. 1 /150
full service agency

Stichting Toegift Rotterdam

Wat laat jij na aan de Rotterdamse kunst & cultuur?

Houd jij ook zo van kunst en cultuur in Rotterdam? Misschien heb je er dan weleens over nagedacht hoe je dit met anderen kunt delen. Door een Rotterdamse culturele instelling op te nemen in je testament leven jouw idealen voort en blijft jouw liefde voor kunst, cultuur én de stad behouden.

Maar hoe zorg je ervoor dat de cultuur & kunstliefhebber hiervan af weet? Wij maakten een opvallende communicatie-aanpak, BeeldTaal en visual identity waarin Rotterdammers letterlijk hun ‘mark’ achterlaten in hun lievelingstheater, museum of concertzaal:

ik was hier! En ik leef hier voort na mijn dood.

Door een laagdrempelige aanpak maken we het gesprek over nalaten toegankelijk. En daar kan je niet vroe genoeg mee beginnen… want een laatste gift niet groot hoeft te zijn om een groot verschil te maken.

ikwashier010.nl

Op de website komen alle informatie en aangesloten instellingen samen. De culturele instellingen gaan graag persoonlijk met je in gesprek om jouw wensen en voorkeuren te bespreken. Bij de meeste instellingen is het zelfs mogelijk om een specifiek project of aandachtsgebied te steunen. Zo weet je zeker dat jouw nalatenschap in goede handen is en bovendien ten goede komt aan een onderwerp dat jou na aan het hart ligt.

Stichting Toegift Rotterdam heeft ten doel het nalaten aan cultuur in de regio Rotterdam onder de aandacht te brengen en op de kaart te zetten, het behartigen van de belangen van de culturele sector in de regio Rotterdam en voorts al hetgeen in de ruimste zin met één en ander verband houdt, daartoe behoort en/of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Wil je meer weten over dit project?

Joost
van Gorsel

Creative Director

Ilse
van der Kaaden

Account Director

Oliver
Meskawi

Design Lead

Andere cases