Nr. 1 /150
full service agency

Jeugdtheater Hofplein

Samen voor een hoger doel

full

De Global Goals zijn de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen voor een betere wereld. Uit onze app blijkt dat "Education & Kids" ons gedeelde doel is. Wat is er mooier als je vervolgens een opdracht vindt die daar 100% bij past: Jeugdtheater Hofplein.  

Lees hier hoe je zelf met The Global Goals aan de slag kan gaan.

Jeugdtheater Hofplein geeft kinderen en jongeren namelijk een podium om hun talent te ontwikkelen. En ze gebruiken dat podium letterlijk om te worden wie ze zijn. Hoe mooi is dat? De verbeeldingskracht van kinderen wordt gestimuleerd en verrijkt. Veilig begeleid halen zij het leukste en beste in zichzelf naar boven. Zo verrassen zij zichzelf en elkaar!

Samen met Hofplein hebben wij een nieuwe positionering en flexibele huisstijl ontwikkeld, geïnspireerd op wie Hofplein is en waar zij voor staat. Met spoken word artist Y.M.P. en Hofplein maakten we ook bovenstaande film. Enjoy!

Hofplein: verbeeld, verrijk, verwonder

full

Waarde(n)vol interview

De waarden ‘Verbeeld, Verrijk, Verwonder’ zijn de basis van het nieuwe gedachtegoed. Om alle collega's mee te nemen in dit gedachtegoed, ontwikkelde 0 Entropy een leiderschap programma met als basis het Organisatie Waarden Onderzoek.

‘Wat heeft het traject met 0to9 en 0 Entropy je precies gebracht?’ vroegen we Caroline Pietermaat (Directeur Hofplein Theater) een jaartje later:

Jeugdtheater Hofplein biedt zonder twijfel het leukste jeugdtheater van Nederland, want hier betreden de grootste kleinste spelers het podium. En dat doen ze al sinds 1985!

Wil je meer weten over dit project?

Joost
van Gorsel

Creative Director

Robert Jan
van Leeuwen

Managing Partner

Ilse
van der Kaaden

Account Director

Andere cases