Nuon

Nederland oogst wind

Op 11 september 2013 is het Prinses Alexia Windpark in Zeewolde geopend. De opening van dit nieuwe windpark in De Zuidlob vormde de kick-off voor Nuon WindStroom: een eerlijk en duurzaam product van eigen bodem. Alsof je groenten direct bij de boer koopt; 100% Hollands en vers van het land.

0to9 ontwikkelde de frisse introductiecampagne; wees dus niet verbaasd als je onze vertaling van de windoogst langs de snelweg, op het station of zelfs op een zeppelin ziet!

Typisch een product waar wij erg vrolijk van worden: haal dus ook Nuon WindStroom in huis en start met het oogsten van wind!

full

Outdoor

Voor Nuon-klanten ontwikkelden wij een mailing met het aanbod om als eerste Nuon WindStroom, vers van het land, te kunnen oogsten! De campagne was niet alleen langs de snelweg te zien, maar ook in print, op reclamemast en abri’s, op het station en zelfs op een zeppelin!

full

Nuon, onderdeel van Vattenfall, is een energieonderneming die elektriciteit, gas, warmte en koude produceert en levert aan circa 2,2 miljoen consumenten, bedrijven en organisaties in Nederland. Bovendien biedt Nuon zijn klanten een breed scala aan energiebesparende producten en diensten aan.

Wil je meer weten over dit project?

Joost
van Gorsel

Creative Director

Andere cases