Nr. 1 /150
full service agency

Rotterdam Festivals

Wereldberoemd in Rotterdam

Rotterdam Festivals positioneert Rotterdam als bruisende festivalstad en is de verbindende schakel tussen stad, festivalorganisator en publiek.

full

Het festival centraal

0to9 werkt al jaren voor Rotterdam Festivals. Dit is ooit gestart met de ontwikkeling van een nieuwe positionering. Tegenwoordig communiceren wij het festivalaanbod, variërend van opera, film, maritiem of Zomercarnaval en alles ertussenin.

full

Goud voor de campagnes!

De campagnes, advertenties, festivalkalenders hebben een herkenbare lijn met bijzondere fotografie. Iedereen herkent direct de stijl van Rotterdam Festivals.

De kracht van de campagnes wordt ook ver buiten de stadsgrenzen erkend: Rotterdam Festivals is voor haar campagnes met Goud bekroond bij de IFEA WORLD Festival & Event City Awards. Bovendien is Rotterdam afgelopen jaar ook nog eens beste evenementenstad van het jaar geworden. Dat maakt ons helemaal trots!

full

Rotterdam Festivals zet Rotterdam op de kaart als dé festivalstad. Met veel kennis, ervaring en passie slaat Rotterdam Festivals succesvol de brug tussen organisatoren, stakeholders en publiek. Rotterdam Festivals realiseert een karakteristiek festivalaanbod en een breed publiek voor kunst en cultuur in Rotterdam.

Wil je meer weten over dit project?

Andere cases