Nr. 1 /150
full service agency

MEET THE INNOVATIVE ICONS OF ROTTERDAM

Up!Rotterdam

Rotterdam is in snel tempo een bakermat geworden van innovatieve en snelgroeiende bedrijven, die oplossingen creëren voor uitdagingen zoals klimaatverandering, digitalisering, een groeiende bevolking in steden en de opkomst van nieuwe duurzame economieën met een verstandig beheer van natuurlijke hulpbronnen. Deze snelgroeiende ondernemingen zijn belangrijk voor een toekomstbestendige economie van Rotterdam. 

Home Ons werk Up!Rotterdam
0to9 ontwikkelde: Concept, Fotografie, Copywriting, Campagnemiddelen, Animaties

“Een goed idee begint met een ingeving!”

Onze mooie stad zit vol met innovatief talent. Mensen die nadenken over de toekomst. Hoe het anders kan. Hoe het beter kan. Voor anderen, voor de natuur of de wereld. Vooruitstrevend, betrokken, veranderaars. 

Rotterdam vindt dat deze innovators een podium verdienen, omdat we trots zijn dat ze Rotterdam gekozen hebben als hun broedplaats en de plek waar zij hun Eureka moment hebben laten groeien. Die ene ingeving waarmee ze verandering in gang hebben gezet maakt Rotterdam en haar inwoners trots. 

Naast veel zichtbaarheid in Rotterdam maakten we ook content voor rotterdaminnovationcity.com met verhalen van de innovatieve ondernemers, waar jong talent en startende ondernemers geïnspireerd kunnen worden en informatie kunnen vinden over de onderneming. 

Bekijk de website

rotterdaminnovationcity.com

Wil je meer weten over dit project?

Sophie
Gelok

Art Director

Menno
Bouma

Art Director

Andere cases