Nr. 1 /150
full service agency

Het hoogste niveau van de wereldwijde competitie in de motorsportdiscipline rallyrijden

FIA World Rally Championship - WRC

Het wereldkampioenschap rally, internationaal bekend als het FIA World Rally Championship (WRC), is een jaarlijks kampioenschap in de rallysport, georganiseerd door de overkoepelende Fédération Internationale de l'Automobile (FIA), dat zich afspeelt op vijf verschillende continenten. In dit kampioenschap strijden de beste rallyrijders van de wereld met elkaar om de wereldtitel. Er bestaat een kampioenschap voor rijders en een voor constructeurs. Het FIA World Rally Championship zet coureurs, co-coureurs en hybride-aangedreven productiegebaseerde auto's op enkele van de meest genadeloos ruige en onvergeeflijke terreinen op de planeet. Wij zijn al jarenlang met veel plezier designpartner van de WRC.

0to9 ontwikkelde: design op basis van branding op zowel off- als online middelen.

Van awards tot backdrops, van arches tot lanyards, jaarboeken en magazines

Branding

We zijn op volle toeren aan de slag gegaan met de branding en promotie van verschillende labels. De huidige huisstijl van de WRC vormde het uitgangspunt van ons nieuwe werk.

WRC50

Voor WRC50, het 50-jarig bestaan van WRC, dat veel aandacht kreeg, ontwikkelden wij de promotie en het nieuwe logo.

Een nieuwe uitstraling met krachtige logo’s in stijl

Beyond Rally
Het overkoepelende platform van de WRC promotor voor duurzaamheidsinitiatieven die bijdragen aan het vormgeven van de toekomst van de motorsport en het concretiseren van de positieve impact ervan op de samenleving.

Rally TV
"The new home of rally”, het label voor online/live streamen van de diverse rally labels.

ERC
Het European Rally Championship, het zusje van de WRC waar ook junioren aan deel nemen.

Yearbooks & factbooks

Zeker voor onze collega’s die liefhebbers zijn van alles wat wielen heeft, een lust om te maken. De prachtige yearbooks met een luxe uitstraling die met name voor de sponsoren gemaakt worden. Hierin kunnen zij onder meer hun merkwaarde terugvinden. 

De factbooks voor de trouwe aanhangers. Een prachtig magazine gevuld met een diversiteit aan foto’s en algemene data. Het factbook vertaalden we ook naar een online versie.
 

On site backdrops & awards

Voor het begin en het einde van het seizoen, zoals bij de release van nieuwe auto’s, ontwierpen wij de backdrops, zoals de grote achtergrondborden en ballonnenbogen bij de start of finish. En niet te vergeten de awards voor de racers die als winnaars uit de strijd komen.

The best of both worlds. Een combinatie van rallyrijden én circuitracen.

Rallycross, een race in sprintstijl

De Rallycross (RX) zijn korte, scherpe races tegen elkaar op gemengde oppervlakken (gravel en asfalt) in amfitheaterlocaties. We geven de RX een boost met het ontwikkelen van de awards en TV graphics. 

Wil je meer weten over dit project?

Michael
Spros

Digital Designer

Floor
Soeters

Project Manager

Andere cases